Gratis functie- en beroepsgerichte interessetest!

Marius_Maas

BureauMariusMaas gelooft heilig in de betekenis van perpetuum mobile: de altijd durende beweging. Mensen en bedrijven, die permanent de zelfrealisatie zoeken en creëren, blijven het meest vitaal en energiek en zijn het meest succesvol. Dát is de visie van BureauMariusMaas.

Neem contact op voor een gratis interessetest

“Betrouwbaar en kundig”

“Hartelijk bedankt voor het rapport! Ik vind het ondanks wat mindere punten van me, toch een rapport geworden waar ik wel trots op kan zijn.
Ik vind het in ieder geval heel fijn om mijn sterke en minder sterke eigenschappen, maar ook mijn interesses en aandachtspunten eens zwart/wit op papier te zien. Zo kan ik het steeds… lees meer

Bureau_Marius_Maas_Bart_Willemsen

“Talentonderzoek! Ik raad het iedereen aan“

“Heel leuk en interessant om aan een ontwikkelassessment / talentonderzoek bij BureauMariusMaas deel te nemen. Vooral ook de start met een biografie analyse. Daarbij was ik gedurende een periode van 5-6 dagen bewust en onbewust bezig met het nadenken over mijn leven tot nu toe. En dan vooral over… lees meer

Bureau_Marius_Maas

Vul het contactformulier in voor een gratis interessetest!

Na het invullen van het contact formulier wordt aan de hand van het opleidingsniveau per e-mail een interesse test toegestuurd. Om de kwaliteit te kunnen garanderen waar BureauMariusMaas voor staat is een persoonlijke toelichting van de interessetest essentieel.

Vraag hier de gratis interessetest aan!

  Opleidingsniveau: LBO-MBOHBO-Universiteit

  [recaptcha]

  Heb je vragen?

  Benieuwd wat er nog meer mogelijk is?

  Je mag ook gewoon bellen! 06-15860805

  No Comments