Expertise leidt tot resultaat

Een traject bij BureauMariusMaas kan uitgevoerd worden door een loopbaanadviseur, een psycholoog, een arbeidsdeskundige of een adviseur op het gebied van outplacement  of re-integratie. Ook heeft BureauMariusMaas de beschikking over psychologische assistenten en acteurs die ingezet kunnen worden bij een rollenspel in het kader van assessment. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden op locaties verspreid door het hele land en ook incompany trajecten bij bedrijven komen regelmatig voor. BureauMariusMaas werkt altijd via persoonlijke gesprekken, oog in oog en van hart tot hart, met daarbij soms online-testen als ondersteuning.

Visie: leerdoelen zorgen voor persoonlijke groei

BureauMariusMaas gelooft heilig in de betekenis van perpetuum mobile: de altijd durende beweging. Mensen en bedrijven, die permanent de zelfrealisatie zoeken en creëren, blijven het meest vitaal en energiek en zijn het meest succesvol. Dát is de visie van BureauMariusMaas.

*Perpetuum mobile ( Latijn: voortdurende beweging) is een proces dat eenmaal in beweging, vanzelf blijft bewegen door uit zichzelf telkens weer nieuwe energie op te wekken.

Missie: Competenties en talenten voor studie, werk en functie ontdekken en benutten

De werkervaring en expertise van BureauMariusMaas bestrijken het prachtige en zeer boeiende gebied van mensen en hun talenten. De missie is om mensen hun kwaliteit en competenties te laten ontdekken en hen te stimuleren om het beste uit zichzelf naar boven te halen en om zichzelf te willen overtreffen.

Ambitie: Resultaatgericht, hoe scherper de vraag hoe scherper het antwoord

Vraag – en resultaatgericht handelen staat op nummer een. Mensen en bedrijven stimuleren hun vraag scherp te formuleren. BureauMariusMaas wil van toegevoegde waarde zijn. Het succes van onze inzet begint pas bij het resultaat. U het beste uit uzelf, uw bedrijf en uw medewerkers laten halen, dat is de ambitie van BureauMariusMaas en daarin willen wij de beste zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?